Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/567-9560

Pontgyűjtés

Gyűjtsön pontokat és csökkentse velük a következő vásárlás végösszegét vagy váltsa be értékes ajándékokra.

Ajándékbolt tervezett nyitása február 29. 

Így vehet részt a programban:

1. lépés

2. lépés

3. lépés

Regisztráljon Gyűjtsön CsisziPontokat Váltsa be a CsisziPontjait
Regisztráljon a webshopban és hozza létre személyes fiókját.
Üdvözlésképpen 100 CsisziPontot adunk ajándékba.
Minden elköltött 250,- Ft után 1 CsisziPontot írunk jóvá a Pongyűjtő számlán és néha extra pontokat is felajánlunk. Már a második vásárlástól beválthatja a pontjait, csökkentve ezzel a fizetendő végösszeget vagy választhat ajándékokat értük, amik időnként elérhetők a webshopban. 

Így működik:

Minden elköltött 250,- Ft után 1 CsisziPontot írunk jóvá a pontgyűjtő számlán. A rendszer a szokásos módon kerekít: 0,5 CsisziPont alatt lefelé, felette pedig felfelé. Időnként extra pontokat is felajánlunk. 

Pontgyűjtő számlája minden regisztrált vásárlónak van. A pontok jóváírása automatikusan történik a fizetett és lezárt rendelések után. 

A visszaküldött termékek, törölt rendelések vagy át nem vett csomagok után járó pontok elvesznek. 

Szállítási költség pontokkal nem fizethető. 

A pontoknak lejárati határideje is van. Az el nem költött pontok a megszerzésüktől számított 1 év (azaz 365 nap) múlva elvesznek. A különböző időpontokban szerzett pontoknak a lejárati határideje is más. Beváltáskor mindig a legközelebbi lejárati határidejű pontok kerülnek levonásra.

Mennyi pontom van?

A pontok számát a fiókba belépve, a Kedvezmény fülön követheti nyomon.

Mikor kapom meg a pontokat?

A pontokat a rendszer automatikusan írja jóvá a regisztrált vásárlók pontgyűjtő számláján akkor amikor a rendelést sikeresen lezárjuk és a csomagot feladjuk. Azok után a rendelések után írtuk már jóvá a pontokat, amik "Feladtuk" státuszban vannak. Vagyis a rendelés leadásának pillanatában, a fizetés pillanatában de még a kész csomag pillanatában sem írodtak jóvá a pontok a számlán. Csak akkor amikor feladtuk a csomagot, és a Fiókban a rendelés sorában a "Feladtuk" felirat olvasható. A visszaküldött, át nem vett csomagok után járó pontok elvesznek a Pontgyűjtő számláról. 

Hogyan válthatom be az összegyűjtött pontokat?

Az összegyűjtött pontokat a következő vásárlás alkalmával válthatja be kétféle módon:

  1. vagy a Kosárban a beváltást választva. 1 Pont = 1 Ft értékben vonja le a webáruház a beváltott pontokat a végösszegből. Szállítási díj pontokkal nem fizethető.
  2. vagy pontokért kapható ajándéktárgyakat választva, amik időnként elérhetők a webshopban. Ajándékbolt tervezett nyitása 2024. februrár. 29.

Meddig gyűjthetem a pontokat?

Egy évig. Ez után a pontok elvesznek. De mindig csak azokat a pontok vesznek el, amik már 1 évesek. Vagyis ha 2024. januárjában kaptam 10 pontot, májusban pedig 20 pontot, akkor 2025. januárjában 10 pontom fog elveszni, ha nem vásárolom le azt.

Utólag is megkaphatom a pontokat?

Sajnos nem. Technikai okokból kifolyólag utólag nem tudjuk jóváírni a pontokat. 

Mikor indul a pontgyűjtés?

Elindult! A pontgyűjtés ebben a formában 2024. január 23.-án elindult és visszavonásig érvényes.

Ajándékbolt: tervezett nyitás feburár 29. Itt vásárolhat majd pontokért különböző gyöngyfűzéssel kapcsolatos termékeket.