Golyó gyöngy akció: 2024.07.02-12. között -25%

Ingyenes szállítás 18.000,- Ft felett. Munkanap 13 óráig beérkező utánvétes vagy fizetett rendeléseket még aznap postázzuk. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/567-9560

Gyakran Ismételt Kérdések

Időről - időre előfordulnak olyan kérdések, amik gyakrabban felmerülnek. Összegyűjtjük őket.
Kérdezzen tőlünk bátran...

Frissítve: 2022. július 7.

Kapcsolat, ahol bármikor elérhet minket:

1. Fizetéssel kapcsolatos kérdések:

 • Átutaltam a rendelés összegét, de a Fiókomban mégis azt látom, hogy nincs kifizetve az összeg:
  A PayPal és a Bankkártyás fizetéseket a webáruház automatikusan jóváírja a rendelésen. A banki átutalással és az utánvétellel fizetett rendelések esetén azonban manuálisan, kézzel írjuk jóvá az összegeket. Ez annyit jelent, hogy lehet, hogy az utalás megtörtént, az összeg pedig meg is érkezett a bankszámlára, mi még nem léptünk be a rendelésbe és nem írtuk jóvá azt. Hétvégéket és szünnapokat kivéve, naponta legalább egyszer, a reggeli órákban, de inkább többször megtesszük ezt. Ha ennek ellenére bizonytalan, keressen minket bátran.
 • Banki átutalást választottam. Várni kell az utalással?
  Nem kell várni. A sikeresen leadott rendelés után néhány percen belül megérkezik egy visszaigazoló e-mail, amiben szerepelnek az átutaláshoz szükséges adatok. Ha az összeg beérkezik, azt jóváírjuk a rendelésen majd feladjuk a csomagot a választott szállítási móddal. 
 • Másik fizetési módot szeretnék választani:
  Érdemes e-mailen vagy telefonon felvenni velünk a kapcsolatot. Kérése alapján szívesen megváltoztatjuk a fizetés vagy akár a szállítási módot is.

 

2. Szállítással kapcsolatos kérdések:

 • Hova kérjem a szállítást?
  Oda ahol napközben tartózkodik. Ez a cím lehet munkahely vagy más személy címe is, függetlenül attól, hogy a számlázási cím milyen névre szól. A szállítási címet a "Szállítási Cím" rovatba kell beírni. A megjegyzés sorban nem jó helyen van. 
 • Egyik nap itt, másik nap ott tartózkodom...
  Ideális lehet a csomagpontra történő szállítás. Bármikor elmehet a csomagért, a csomagpont nyitvatartási idején belül.
 • Hol van a csomagom?
  A GLS csomagok a csomagszám segítségével nyomon követhetők az interneten. A csomagszám a fiókban, a rendelés adatai között és a feladásról tájékoztató e-mailben is megtalálható.

A szállítási cím az egyik legfontosabb eleme a rendelésnek. Kérjük, fordítson rá figyelmet! A helytelen címzés sok bonyodalmat okozhat, ami nehezen vagy egyáltalán nem javítható. A helytelen címzésből, vagy "Nem kereste" jelzéssel visszaérkező csomagokat csak egy újabb postaköltség megfizetése után adhatjuk fel újra.

 

3. Reklamáció, visszaküldés:
Előfordulhat, hogy valami nem jól sikerül. Ez esetben ne bosszankodjon, keressen minket e-mailen, vagy telefonon. Szívesen segítünk.

 • Nem tetszik amit kaptam, nem ilyenre gondoltam:
  A termékek, eredeti csomagolásukban, hiánytalanul és eredeti állapotukban 14 napon belül visszaküldhetők hozzánk. A termék díját visszafizetjük, jóváírjuk a pontgyűjtő számlán, vagy küldünk helyette másik terméket. Fontos azonban tudni: ez esetben a postaköltség Önt terheli.
 • Nem azt kaptam, amit kértem:
  Elnézést kérünk. Természetesen a lehető leggyorsabban kicseréljük a terméket. A postaköltségek - beleértve a visszaküldés költségét is - minket terhelnek.

 

4. Rendeléssel kapcsolatos kérdések:

 • Honnan tudom, hogy sikerült elküldenem a rendelést?
  A "Megrendelés elküldése" gomb lenyomása után a webáruház megköszöni a vásárlást, és feltünteti a képernyőn a rendelés számát. Ha ez megtörtént, a rendelés megérkezett hozzánk.
  A renendelés feladását követően a webáruház automatikus visszaigazoló e-mailt is küld. Az e-mailben szerepelnek a legfontosabb adatok: szállítási cím, számlázási cím, megrendelt termékek, fizetési és szállítási mód. Ha bármilyen adatot megváltoztatna, fontos, hogy azonnal keressen minket. Bármit megváltoztathatunk! 
 • Nem jött meg a visszaigazoló e-mail:
  Ha a visszaigazoló e-mail 15 percen belül sem érkezett meg, akkor valószínűleg rossza az e-mail cím, vagy a SPAM vagy Promóció mappába került az üzenet. Keressen minket telefonon, vagy e-mailen. A helyes e-mail cím nagyon fontos. A Futárszolgálat és kérdés esetén mi is ezen a címen vesszük fel Önnel a kapcsolatot. 

 

 

Ahogy újabb kérdések merülnek fel, a listát frissítjük. Kérdezzen bátran a csiszigyongy@gmail.com e-mail címen, vagy a + 36 30 567 9560 telefonszámon.