Új jelszó kérése

Gyakran Ismételt Kérdések

Időről - időre előfordulnak olyan kérdések, amik gyakrabban felmerülnek. Összegyűjtjük őket.
Kérdezzen tőlünk bátran...

1. Fizetéssel kapcsolatos kérdések:

 • Banki átutalást választottam. Várni kell az utalással?
  Nem kell várni. A sikeresen leadott rendelés után néhány percen belül megérkezik egy visszaigazoló e-mail, amiben szerepelnek az átutaláshoz szükséges adatok. Ha az összeg beérkezik, azt jóváírjuk a rendelésen majd feladjuk a csomagot a választott szállítási móddal. 
 • Másik fizetési módot szeretnék választani:
  Érdemes e-mailen vagy telefonon felvenni velünk a kapcsolatot. Kérése alapján szívesen megváltoztatjuk a fizetés vagy akár a szállítási módot is.

 

2. Szállítással kapcsolatos kérdések:

 • Hova kérjem a szállítást?
  Oda ahol napközben tartózkodik. Ez a cím lehet munkahely vagy más személy címe is, függetlenül attól, hogy a számlázási cím milyen névre szól. A szállítási címet a "Szállítási Cím" rovatba kell beírni. A megjegyzés sorban nem jó helyen van. 
 • Egyik nap itt, másik nap ott tartózkodom...
  Ideális lehet a csomagpontra történő szállítás. Bármikor elmehet a csomagért, a csomagpont nyitvatartási idején belül.
 • Hol van a csomagom?
  A GLS csomagok a csomagszám segítségével nyomon követhetők az interneten. A csomagszám a fiókban, a rendelés adatai között és a feladásról tájékoztató e-mailben is megtalálható.

A Postai csomagokat Elsőbbségi Ajánlott küldeményként adjuk fel. Ezeknek a csomagoknak is van csomagszáma, ami alapján a Postán lehet keresni a késlekedő küldeményt.

A szállítási cím az egyik legfontosabb eleme a rendelésnek. Kérjük, fordítson rá figyelmet! A helytelen címzés sok bonyodalmat okozhat, ami nehezen vagy egyáltalán nem javítható. A helytelen címzésből, vagy "Nem kereste" jelzéssel visszaérkező csomagokat csak egy újabb postaköltség megfizetése után adhatjuk fel újra.

 

3. Reklamáció:
Előfordulhat, hogy valami nem jól sikerül. Ez esetben ne bosszankodjon, keressen minket e-mailen, vagy telefonon. Szívesen segítünk.

 • Nem tetszik amit kaptam, nem ilyenre gondoltam:
  A termékek, eredeti csomagolásukban, hiánytalanul és eredeti állapotukban 14 napon belül visszaküldhetők hozzánk. A termék díját visszafizetjük, jóváírjuk a pontgyűjtő számlán, vagy küldünk helyette másik terméket. Fontos azonban tudni: ez esetben a postaköltség Önt terheli.
 • Nem azt kaptam, amit kértem:
  Elnézést kérünk. Nekünk is kellemetlen, de sajnos hiba előfordulhat. Természetesen a lehető leggyorsabban kicseréljük a terméket. A postaköltségek - beleértve a visszaküldés költségét is - minket terhelnek.

 

 

Ahogy újabb kérdések merülnek fel, a listát frissítjük. Kérdezzen bátran a csiszigyongy@gmil.com e-mail címen, vagy a + 36 30 567 9560 telefonszámon.

Webáruház készítés